Over

Over Joke


Hoi! Ik ben Joke, ik zing al zolang ik me kan herinneren. Zo'n 15 jaar geleden zette ik mijn eerste stappen op het podium. Al gauw besefte ik dat muziek mijn allergrootste liefde is. Ik had de eer om in 2012 het voorprogramma van Stef Kamil Carlens te verzorgen en in 2021 kwam mijn single 'Vitamin D' (onder de naam 'Eszra') op de Radio 2 zomerhit cd terecht. Naast muziek heb ik een grote passie voor beeldende kunst. Ik studeerde schilderkunst aan St-lucas en teken heel graag in mijn vrije tijd. Als ik niet op het podium sta dan geef ik kunstles op de kunstacademie.


Met heel veel passie kom ik op jouw receptie, ceremonie, communie, babyborrel huwelijks-of verjaardagsfeest zingen. Samen met mijn pianist, Benjamin, zorg ik voor een wame, gezellige sfeer op jullie event!

Liefs,

Joke

Over Benjamin

Hey! Benjamin hier, maar de meesten noemen me Benji. Na een veelvoud van hobby’s in mijn jeugd, die allemaal op een sisser uitdraaiden, vond ik dan toch muziek als hobby. Wat dan een passie werd en uiteindelijk mijn beroep sinds vele jaren. Ik speel en speelde buiten Miss lemon Drop nog bij verschillende andere projecten zoals: De Vierkante Meter, Straffen Toebak, Eszra, Primrose, Milo Meskens, Michael Asnot, etc..

Daarbuiten geef ik ook muziekles in het DKO in de academie van Grimbergen. Op regelmatige basis word ik gevraagd om arrangementen te schijven voor orkesten, bands en blazers. Zo heb ik al in opdracht gewerkt voor Axl Peleman, Barbara Dex, Stijn Meuris, en andere.

Als u op zoek bent naar een fijn duo voor op uw feest zal ik samen met Joke al die ervaring, passie en toewijding voor het vak met veel plezier gebruiken om uw feest net dat extraatje te geven.